Diëtisten van Mind Body Health

De diëtisten van Mind Body Health gaan uit van uw kracht. 

Wij weten uit ervaring dat u uw doelen het beste bereikt door een praktische, positieve en doelgerichte aanpak. Uitgangspunt hierbij is dat gezond leven voor iedereen mogelijk is mits u hier zelf tijd en energie in wilt investeren. Bij Mind Body Health staat u als cliënt centraal en krijgt u persoonlijk voedingsadvies in combinatie met lifestyle coaching van één van onze diëtisten. 


Ruben Snelders

Diëtist

Ruben is de drijvende kracht achter Mind Body Health. Hij heeft in 2017 Mind Body Health opgericht vanuit zijn passie voor voeding, gezondheid en leefstijl. Ruben is ervan overtuigd dat een gezond voedings-en leefstijl patroon veel positieve veranderingen teweeg kan brengen.

Ruben is een gepassioneerd diëtist die gaat voor het optimale resultaat. Hij betrekt zijn cliënten bij de behandeling en luistert goed naar hun wensen. Hier speelt hij op een praktische manier op in door concrete aandachtspunten mee te geven. Het stukje (eet)gedrag laat hij hierbij zeker niet liggen. Naast diëtist is Ruben geregistreerd leefstijlcoach en yogadocent. Dit zorgt ervoor dat hij aspecten zoals bewegen, vrije tijd en sport betrekt in de begeleiding.

Ruben is in zijn vrije tijd actief bezig met zijn wolfhond Mowgli. Hij houdt van wandelen, hardlopen, fitnessen en yoga. Daarnaast brouwt Ruben zijn eigen kombucha & kefir, waar hij dagelijks van geniet.

Specialisaties:
● Diabetes Mellitus
● Nieren
● Hart- en vaatziekten
● Behandeling van eetstoornissen
● Prikkelbare darm syndroom (FODMAP)
● Sportdiëtetiek
● Personal Training
● Yoga
● Leefstijl Coaching

Nevenactiviteiten:
Kwaliteitsmedewerker WSV Support
Bestuur WSV Sassenheim

Werkdagen:
Op dit moment heeft Ruben geen cliënten onder behandeling. We houden u op de hoogte als zijn agenda weer wordt opengesteld.

Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Danique van Leeuwen

Diëtist

Danique is een echte allround diëtist en sinds 2019 werkzaam bij Mind Body Health. Danique brengt op een vrolijke en enthousiaste manier haar passie voor voeding over op de cliënt. Het is haar missie om mensen te helpen in het bereiken van een optimale gezondheid. Hierbij vindt zij het erg belangrijk om goed naar de wensen en behoeften van de cliënt te luisteren en sluit de begeleiding daarop aan.

Danique is één van de kinderdiëtisten binnen ons team. Zij heeft de Post-HBO kindervoeding en kinderdiëtetiek afgerond en kan u helpen met alle vragen over voeding voor uw kind. Daarnaast houdt Danique zich één dagdeel in de week bezig met het bezoeken van (kwetsbare) ouderen/ ondervoede patiënten aan huis. Naast haar werk als diëtist is Danique binnen Mind Body Health werkzaam als Quality Manager. Zo is kwaliteit binnen de praktijk gewaarborgd.

In haar vrije tijd houdt Danique van sporten. Daarnaast vindt zij het leuk om gezond te bakken en vooral ook veel leuke dingen doen met vrienden en familie.

Specialisaties:
● Kindervoeding en kinderdiëtetiek
● Behandeling van eetstoornissen
● Diabetes Mellitus type 2
● Huisbezoeken

Nevenactiviteiten:
Kwaliteitswerkgroep patiëntparticipatie in Voorhout
Kwaliteitswerkgroep GGZ in Voorhout
Kwaliteitswerkgroep COPD/astma in Voorhout

Werkdagen:
Maandagochtend (08:00-12:00 uur) Katwijk, locatie huisartsenpraktijk van Gent
Maandagmiddag (13:00-17:00 uur) Huisbezoeken
Dinsdagochtend (08:00-12:00 uur) Sassenheim, locatie Sassembourg
Dinsdagmiddag (13:00-17:00 uur) Lisse, locatie huisartsenpraktijk Poelpolder
Woensdagochtend (08:00-12:00 uur) Noordwijkerhout, locatie Kinderfysiopraktijk Trias
Woensdagmiddag (13:00-17:00 uur) Voorhout, locatie huisartsenpraktijk Oosthout
Donderdagochtend (08:00-12:00 uur) Noordwijk, locatie huisartsenpraktijk Atrium
Donderdagmiddag (13:30-17:30 uur) Voorhout, locatie huisartsenpraktijk Hooghkamer

Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yvonne van den Berg

Diëtist

Sinds 2013 werkt Yvonne met plezier als diëtist en begeleidt zij mensen met diverse hulpvragen en problematieken. Naast de paramedische zorg op het gebied van voeding begeleidt ze ook graag sporters met sportgerelateerde hulpvragen en mensen met maag-darmklachten bijv. met behulp van het FODMAP dieet. Hier heeft zij zich in gespecialiseerd en heeft ze veel affiniteit mee.

Yvonne geeft praktische tips, zodat het leuk en haalbaar is om doelen te bereiken, hiermee houdt ze de motivatie van cliënten hoog. Eten met smaak vindt ze erg belangrijk. Haar doel is dan ook dat mensen een goede balans leren vinden tussen gezond eten én genieten. Op deze manier kunnen mensen een gezonde leefstijl ontdekken die bij hen past en die ze vol kunnen houden, o.a. door te denken in mogelijkheden in plaats van in restricties. Lekker in je vel zitten is het allerbelangrijkste en samen werkt zij met de cliënt naar een gezonde leefstijl met goede gewoontes zowel op het gebied van voeding als beweging.

In haar vrije tijd wandelt en fietst Yvonne graag en daarnaast doet ze aan Crossfit, een sport die haar echt uitdaagt! Ze vindt het altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen en nieuwe gerechten te maken, dus gezond én lekker eten is een groot onderdeel in haar leven.

Specialisaties:
● Diabetes Mellitus type 2
● Prikkelbare darm syndroom (FODMAP)
● Sportdiëtetiek

Nevenactiviteiten:
Kwaliteitswerkgroep CVRM in Lisse

Werkdagen:
Dinsdag (08:00-17:00 uur) Lisse, locatie huisartsenpraktijk Poelpolder
Woensdag (12:00-19:00 uur) Sassenheim, locatie Sassembourg

Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rumeysa Kilinc

Diëtist

Rumeysa is een veelzijdige diëtist die vol gedrevenheid haar cliënten begeleidt om zich beter en fitter in hun lichaam te voelen en te leren genieten van een gezonde leefstijl. Zij vindt het belangrijk om de juiste kennis over te dragen en haar cliënten uit te dagen het beste uit hunzelf te halen. Rumeysa is één van de kinderdiëtisten binnen ons team. Zij heeft de Post-HBO kindervoeding en kinderdiëtetiek afgerond en kan u helpen met alle vragen over voeding voor uw kind. 

De passie en interesse voor gezonde voeding begon bij Rumeysa op de middelbare school. In haar vrije tijd ging Rumeysa op onderzoek uit wat gezonde voeding was en hoe zij zich hierdoor energieker kon voelen. Aangezien de interesse steeds groter werd is Rumeysa de studie Voeding en Diëtetiek gaan volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij niet alleen meer kennis opgedaan over voeding, maar ook over de psychologie van bepaalde voedingsgewoonten. In de praktijk bekijkt Rumeysa samen met de cliënt wat de huidige voedingsgewoonten zijn en hoe zij deze blijvend kunnen veranderen.

Rumeysa is in haar vrije tijd graag in beweging door zumba lessen te volgen en naar de sportschool te gaan. Ook kookt Rumeysa graag diverse gerechten uit verschillende keukens en houdt ze ervan om nieuwe recepten uit te proberen.

Specialisatie:
● Kindervoeding en kinderdiëtetiek
● Diabetes Mellitus type 2

Nevenactiviteiten:
Kwaliteitswerkgroep hart- en vaatziekten in Katwijk

Werkdagen:
Maandagochtend (08:00 uur – 12:00 uur) Sassenheim, locatie Sassembourg
Maandagmiddag (13:00 uur – 16:30 uur) Katwijk, locatie huisartsenpraktijk van Gent
Donderdagochtend (08:00 uur – 12:30 uur) Katwijk, locatie huisartsenpraktijk van Gent
Vrijdag (08:00 uur – 16:30 uur) Katwijk, locatie huisartsenpraktijk van Gent

Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Romy van Duin

Diëtist

Romy is na het behalen van de opleiding Voeding en Diëtetiek direct aan de slag gegaan als diëtist. Sindsdien begeleidt zij met plezier en enthousiasme mensen naar een betere gezondheid. Zij houdt zich daarnaast graag bezig met ontwikkelingen en inzichten rondom voeding en gezondheid. Regelmatig volgt zij een scholing of cursus om haar kennis up to date te houden en tijdens de begeleiding te kunnen toepassen. Naast diëtist werkt Romy ook als Office Manager binnen Mind Body Health. Zij voert diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden uit binnen de praktijk.

Romy is ervan overtuigt dat diëten voor niemand een blijvend positief effect heeft op de gezondheid. Daarom zal er tijdens de begeleiding samen gestreefd worden naar een nieuwe leefstijl. Een leefstijl waarbij balans het belangrijkste is. Balans tussen onder andere gezonde voeding, beweging, slaap, ontspanning en genieten. Genieten van dingen die niet binnen een dieet passen, maar wel binnen een leefstijl. Kwaliteit van leven, waar voeding volgens Romy een onderdeel van is, is een groot onderdeel tijdens haar begeleiding en in haar adviezen. Romy houdt zich naast paramedische zorg o.a. bezig met het bezoeken van (kwetsbare) ouderen/ ondervoede patiënten aan huis.

Romy houdt rekening met ieder zijn/haar normen, waarden en doelen. Deze punten staan tijdens de begeleiding centraal. Zij vindt het belangrijk dat iemand gehoord, gewaardeerd en gerespecteerd wordt. Vanuit dat standpunt geeft zij adviezen en praktische tips mee. Deze worden, indien nodig, tijdens de begeleiding aangepast om te kunnen blijven streven naar realistische en daardoor haalbare doelen.

In haar vrije tijd gaat Romy graag een rondje wandelen of hardlopen. Daarnaast handbalt zij bij handbalvereniging Foreholte in de damesselectie. Een harde en snelle sport waar zij al haar energie in kwijt kan. Naast sporten houdt zij ook van lekker en gezond eten. Zij staat graag in de keuken om nieuwe en gezonde recepten te maken, maar zegt ook zeker geen nee tegen een heerlijke pizza.

Specialisaties:
● Diabetes Mellitus type 2
● Huisbezoeken

Nevenactiviteiten:
Kwaliteitswerkgroep communicatie in Sassenheim

Werkdagen:
Dinsdagochtend (08:00-12:00 uur) Noordwijk, locatie huisartsenpraktijk Atrium
Dinsdagmiddag (13:00-17:00 uur) Sassenheim, locatie Sassembourg
Woensdagochtend (08:00-12:00 uur) Katwijk, locatie huisartsenpraktijk van Gent
Woensdagmiddag (13:00-17:00 uur) Huisbezoeken
Donderdagochtend (08:00-12:00 uur) Sassenheim, locatie Sassembourg
Donderdagmiddag (13:00-17:00 uur) Sassenheim, locatie Sassembourg
Vrijdagmiddag (13:00-17:00 uur) Voorhout, locatie huisartsenpraktijk Schinkelshoek

Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Engely van der Schatte Olivier

Diëtist

Engely behaalde in 2018 haar Social Work Bachelor diploma en is haar loopbaan begonnen als maatschappelijk werkster in een sociaal wijkteam in Leiden. Hier kwam ze er al snel achter dat gezonde voeding en een actieve leefstijl een grote invloed hebben op de gezondheid en het welzijn van mensen. Dit heeft haar doen besluiten om aansluitend de opleiding Voeding en Diëtetiek te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. 
Engely is heel erg blij met deze studieswitch, omdat ze dagelijks met plezier naar haar werk gaat. “Het geeft mij zoveel energie om te zien wat mensen met veranderingen in hun leefstijl voor resultaten kunnen bereiken”. Ze houdt van een persoonsgerichte en praktische aanpak met advies op maat om uw doelen te bereiken. Haar missie is om u op een leuke en positieve manier veranderingen aan te laten brengen in uw leefstijl, wat zorgt voor blijvende veranderingen.

Engely heeft zich gespecialiseerd in diabetes en oncologie patiënten. Naast deze specialisaties heeft ze veel affiniteit met het begeleiden van mensen met eetproblematieken, omdat zij hier veel ervaring mee heeft. In en rondom Leiden doet zij de huisbezoeken bij kwetsbare patiënten. Naast haar werk als diëtist is Engely binnen Mind Body Health werkzaam als media en marketing manager, waarmee zij de marketing zaken voor Mind Body Health regelt en optimaliseert.

In haar vrije tijd houdt Engely ervan om leuke activiteiten te ondernemen met familie en vrienden en regelmatig te fitnessen, boksen en hard te lopen in de natuur. Zij eet vegetarisch en kookt/bakt het liefst met natuurlijke producten.

Specialisaties:
● Diabetes Mellitus type 2
● Oncologie
● Huisbezoeken
● Wandelcoaching

Nevenactiviteiten:
Kwaliteitswerkgroep angst en stemmingsstoornissen in Lisse
Lid van de commissie strategisch advies van het wijksamenwerkingsverband in Lisse.

Werkdagen:
Maandagmiddag (12:30-18:00 uur) Sassenheim, locatie Sassembourg
Dinsdagochtend (11:00-15:00 uur) Leiden, locatie huisartsenpraktijk Roodenburg
Dinsdagmiddag (16:00-20:00 uur) Leiden, locatie huisartsenpraktijk Vernhout
Woensdagochtend (08:00-11:30 uur) Sassenheim, locatie Sassembourg
Woensdagmiddag (12:30-17:00 uur) Noordwijk, locatie huisartsenpraktijk Atrium
Donderdag (08:00-17:00 uur) Leiden, locatie huisartsenpraktijk Roodenburg
Vrijdagochtend (08:00-12:00 uur) Lisse, locatie huisartsenpraktijk Poelpolder
Vrijdagmiddag (13:00-17:00 uur) Noordwijk, locatie huisartsenpraktijk Atrium

Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arlyn Haveman

Diëtist

Arlyn is in 2018 afgestudeerd als diëtist en heeft daarna de post Hbo-opleidingen Sportdiëtetiek en Diabetes Mellitus gevolgd. Door haar achtergrond als ex-topsporter is Arlyn van jongs af aan bezig geweest met de juiste voeding voor een gezond lichaam en is ze mede daardoor ook geïnteresseerd in sporters op welk niveau dan ook. Naast de paramedische zorg en de sporters vindt Arlyn het leuk om vrouwen, voor, tijdens en na de zwangerschap te begeleiden.

Arlyn heeft in de loop van de jaren geleerd dat voedingsadviezen de basis zijn, maar dat beweging en gedragsaanpassingen niet kunnen ontbreken bij het aanleren van een gezondere levensstijl. Door middel van de juiste voeding in combinatie met beweging en veranderingen in gedrag kunnen we samen streven naar positieve veranderingen voor de lange termijn. Bij die positieve veranderingen hoor je te kunnen genieten en nog steeds lekker en gebalanceerd te eten. Arlyn haar motto is om samen met de cliënt te werken aan een betere algehele gezondheid voor de lange termijn waarbij een goede band en samenwerking tussen diëtist en cliënt centraal staan. Tijdens de begeleiding wordt niet de nadruk gelegd op de woorden; ‘dieet’, ‘moeten’ of ‘zondigen’, maar wordt er juist gekeken naar mogelijkheden en wordt de nadruk gelegd op wat wel kan of mag.

Arlyn doet in haar vrije tijd aan voetbal en maakt in de zomer regelmatig een rit op de racefiets. Daarnaast is bakken een hobby van haar; brood, zoet of hartig, alles komt voorbij in haar keuken.

Specialisaties:
● Sportdiëtetiek
● Diabetes Mellitus type 2

Nevenactiviteiten:
Kwaliteitswerkgroep incontinentie in Voorhout
Kwaliteitswerkgroep positieve gezondheid in Voorhout
Ambassadeur voor positieve gezondheid in Katwijk

Werkdagen:
Dinsdagochtend (08:00-12:00 uur) Katwijk, locatie huisartsenpraktijk van Gent
Dinsdagmiddag (13:00-17:00 uur) Noordwijk, locatie huisartsenpraktijk Atrium
Woensdagochtend (08:00-12:00 uur) Rijnsburg, locatie Verloskundige centrum Uniek
Woensdagmiddag (13:00-17:00) Voorhout, locatie huisartsenpraktijk Schinkelshoek
Vrijdagochtend ( 08:00-12:00) Sassenheim, locatie Sassembourg
Vrijdagmiddag ( 13:00-17:00) Lisse, locatie huisartsenpraktijk Poelpolder

Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan van Brabantweg 67
2171HC Sassenheim
06-28814449

IBAN: NL18 RABO 0316 2832 66
KvK: 67894445
BTW nummer: NL 8572.16.739 B01
AGB: 24004344

E-mail

Ruben Snelders

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Danique van Leeuwen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yvonne van den Berg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rumeysa Kilinc

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Romy van Duin

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Engely van der Schatte-Olivier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arlyn Haveman

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarderingen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMind Body Health is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering