Yvonne geeft praktische tips, zodat het leuk en haalbaar is om doelen te bereiken.

Yvonne van den Berg diëtist

Yvonne van den Berg diëtist

Sinds 2013 werkt Yvonne met plezier als diëtist en begeleidt zij mensen met diverse hulpvragen en problematieken. Naast de paramedische zorg op het gebied van voeding begeleidt ze ook graag sporters met sportgerelateerde hulpvragen en mensen met maag-darmklachten bijv. met behulp van het FODMAP dieet. Hier heeft zij zich in gespecialiseerd en heeft ze veel affiniteit mee.

Yvonne geeft praktische tips, zodat het leuk en haalbaar is om doelen te bereiken, hiermee houdt ze de motivatie van cliënten hoog. Eten met smaak vindt ze erg belangrijk. Haar doel is dan ook dat mensen een goede balans leren vinden tussen gezond eten én genieten. Op deze manier kunnen mensen een gezonde leefstijl ontdekken die bij hen past en die ze vol kunnen houden, o.a. door te denken in mogelijkheden in plaats van in restricties. Lekker in je vel zitten is het allerbelangrijkste en samen werkt zij met de cliënt naar een gezonde leefstijl met goede gewoontes zowel op het gebied van voeding als beweging.

In haar vrije tijd wandelt en fietst Yvonne graag en daarnaast doet ze aan Crossfit, een sport die haar echt uitdaagt! Ze vindt het altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen en nieuwe gerechten te maken, dus gezond én lekker eten is een groot onderdeel in haar leven.

Werktijden

  • Dinsdag
    • 08:00 - 12:30, Lisse - Poelpolder
    • 13:30 - 17:00, Lisse - Poelpolder

Specialisaties

  • Diabetes Mellitus type 2
  • Sportdiëtetiek
  • Prikkelbare darm syndroom (FODMAP)

Nevenactiviteiten

  • Werkgroep CVRM in WSV Lisse
Ik zou iedereen die zelf de controle wil houden, deze diëtiste willen aanbevelen.Mw. I. Lemmers