Over Ons

Mind Body Health gaat uit van uw kracht en wij weten uit ervaring dat u uw doelen het beste bereikt door een praktische, positieve en doelgerichte aanpak. Uitgangspunt hierbij is dat gezond leven voor iedereen mogelijk is mits u hier zelf tijd en energie in wilt investeren. Bij Mind Body Health staat u als cliënt centraal en krijgt u persoonlijk voedingsadvies in combinatie met lifestyle coaching. 

Ruben Snelders

Ruben’s passie voor voeding & gezondheid is duidelijk: zo werkt hij als diëtist, lifestyle-fitness coach en yoga docent. Zelf eet hij het liefst vegetarisch en zo natuurlijk mogelijk. Ruben betrekt zijn cliënten bij de behandeling, hij luistert goed naar hun wensen en speelt daar op een praktische manier op in. Het stukje (eet)gedrag laat hij hierbij niet liggen. Maar ook aspecten zoals bewegen, vrije tijd en sport betrekt hij in de begeleiding.

Roos Bootsman

Roos kun je het beste omschrijven als enthousiast, met een frisse blik, maar met beide benen op de grond. Deze vrolijke vegetariër heeft een passie voor eerlijke en gezonde voeding. Ze is ervan overtuigd dat uit gezonde voeding veel winst valt te behalen en zij helpt u graag op weg om uw doel te bereiken.

Bij Roos draait alles om de cliënt en staat de cliënt centraal in de behandeling. Samen met haar werkt u aan het creëren van een gezonde leefstijl en leert zij u de controle over uw gezondheid weer terug te pakken. Hierin staat voeding centraal maar krijgen beweging en ontspanning ook aandacht. 

Danique van Leeuwen

Danique is diëtist in opleiding en komt vanaf september 2018 het Mind Body Health team met haar vrolijke en positieve energie versterken. Zij zit in haar 4de leerjaar en gaat alle theorie nu de in praktijk brengen. 

Danique brengt op een hele vrolijke en enthousiaste manier haar passie voor voeding over op de cliënt, kent geen ochtend humeur en is naar eigen zeggen een enorme zoetekauw. Het is haar missie om mensen te helpen en te ondersteunen in het behalen en het bereiken van een optimale gezondheid.  

Naast haar werkzaamheden bij Mind Body Health, houdt Danique van nieuwe taart en cake recepten uit proberen en is ze regelmatig te vinden in de sportschool of op het voetbalveld. 

Danique zal voornamelijk haar ervaring op het gebied van gesprekstechnieken en de werkzaamheden in de praktijk op doen onder begeleiding van Roos. Daarnaast zal zij vanaf september verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van Mind Body Health op social media.